Karma avoinna joka päivä klo 21 - 04  

Kalenteri

Tiny House Festival
3.-4.11.

Tiny House Festival tulee taas! Mukana Festivalilla perinteiseti ääntä, valoa, tunnelmaa, Little Friend-maskotit ja tietenkin ennen kaikkea Suomen huippu DJ:t.
Ensimmäistä kertaa 2011 vuonna alkaneen Tiny House-tapahtumien historiassa kokonainen ilta nautitaan nais-Dj:den voimin. Kiven kova kattaus dj-artisteja nousee Tiny House Festival lavalle elektronisen tanssimusiikin merkeissä.

Mielenkiintoa kannattaa osoittaa yhteiskeikalla olevalle Joonas Hahmo X K-system DynamicDuolle. Huhu kertoo että isoja uutisia ja isoja biisejä on tulossa. Tätä ennen julkaisematonta materiaalia pääsee maistelemaan perjantaina.
Sama iltana lavalla myös Tiny House-konseptin isäntä ja resident Dj Probaker. Vanhaa housea luvassa. Tulevaisuuden lupauksia edustaa helsinkiläinen Tony Dalen, jonka on pikku hiljaa lyömässä itseään läpi. Kannattaa tsekata miehen soundcloud läpi ja erityisesti Lighhouse-biisi.
YleXn Dj Orionin ohjelmasta bongattu nuori lupaus Ian, näyttää kuinka hienosti biisit vaihtuu livenä, sillä miehen XmiX oli timanttia.

Lauantaina esiintymislavan ottaa haltuun vahva nais-Dj kattaus. Ennakkotietojen mukaan luvassa on Techno, teckkiä ja diippiä.
Headlinerina pitkään Helsingin Techno-scenessä vaikuttanut Jekaterina. Tätä Seinäjoki on odottanut. Illan lämmittelyt tarjoillaan Emmü Kn ja Sonja Argillader seteillä.

LINE UP

Friday 3.11.2017

Lippu 9€

Joonas Hahmo X K-system
Probaker
Tony Dalen
Ian

Saturday 4.11.2017

Lippu 9€


Jekaterina
Emmü K
Sonja Argillander

  «Takaisin
Instagram #ravintolakarma

Varaa majoitus

Ravintola Karma
Original Sokos Hotel Vaakuna
Kauppatori 3
60100 Seinäjoki 

Puh. 010 764 7060 (puhelun hinta 0,0835€/puhelu+0,1209€/min) 

karma.seinajoki@sok.fi 

LÖYTÖTAVARAT 

Puh. 010 7647 000

(puhelun hinta 0,0835€/puhelu+0,1209€/min)
› Original Sokos Hotel Vaakuna Seinäjoki 

Raflaamo